Om oss

Effektivisera ditt jobb

EMTWs teknik bygger på revolutionerande teknologi. Ett enda fordon kan utföra samma jobb som det tidigare krävdes tre arbetsfordon för. Desutom ökar trafiksäkerheten och inga TMA fordon behöver assistera utmed vägarna.

Utveckling av ny teknik som gör skillnad

EMTW Production AB grundades år 2014 av svenske entreprenören och uppfinnaren Arne Henriksson. Företagets utvecklingsresa har resulterat i 2 patent som gäller både i Sverige och internationellt. Antalet medarbetare är idag 8 stycken, varav 4 ingenjörer.

Års utveckling

Utvecklare/ingenjörer

Patent

Rai$ed

EMTWs fordon är en sexhjulig maskin som har en unik förmåga att kliva över till exempel vägräcken.

Den möjliggör en stor effektivisering av dagens röjningsarbete utmed vägar och järnvägars sidoområden. Maskinen kan köra i starkt sluttande väggrenar och banvallar och ett enda fordon kan ersätta upp till 10 konventionella fordon, inkl TMA-bilar. Detta öppnar för en stor besparing i en annars mycket prispressad branch.

Till skillnad från dagens system, där långsamtgående taktorer klipper från vägkanten och skyddande TMA-bilar begränsar trafiken, arbetar EMTWs fordon helt utanför vägen och i betydligt högre hastighet. Det innebär att det inte längre behövs några TMA-bilar vilket gör att arbetsmiljön blir bättre, utsläppen minskar betydligt och risken för trafikolyckor försvinner nästan helt.

EMTWs fordon är en basmaskin som kan kompletteras med ett stort antal möjliga applikationer. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Ledningen

Vårt Team

Oscar Jonasson

CEO / VD

Wiktor Andersson

Senior Advisor

Anton Ljungström

Technical Manager

Christer Norr

Styrelseordförande

Arne Henriksson

Founder, styrelseledamot

Interaktiv kalkyl

Hur mycket tjänar du på vår lösning?

Vår interaktiva kalkyl ger dig en
uppfattning om de kostnadsbesparingar
som uppnås genom att använda EMTWs
innovativa och patenterade fordon.